Home > #Hoofdnieuws > Supercar Challenge 2022: met Verheyen Motorsport

Supercar Challenge 2022: met Verheyen Motorsport

Dit weekend vindt op de omloop van Hockenheim in Duitsland, de tweede manche van de Supercar Challenge plaats, maar de eerste met de prototypes. Enkele teams die voorheen in Belcar aanwezig waren, doen het met hun prototype nu in de serie van Dick van Elk.

Onder hen vinden we ook Brent Verheyen en Ian Gepts (de vicekampioenen Belcar 2022), die niets minder dan de titel ambiëren. De stap naar de Supercar is ook het einde van GHK Racing by T2 Racing, want Guy Verheyen zal na zijn lange racecarrière nu alles inzetten op de carrière van zijn zoon, Brent en dat betekent dat Verheyen Motorsport boven de doopvont is gehouden. Afgelopen donderdag werd de Norma in zijn nieuwe livery onthuld in de kleuren van de hoofdsponsors Woutim, Narviflex en Carglass.

Brent Verheyen: “We zijn blij dat we opnieuw met onze Verheyen Motorsport by T2 Racing Norma kunnen strijden voor de titel. De wagen werd door het Zwitserse T2 team piekfijn klaargestoomd. We zijn er klaar voor!” 

Naast de inzet in de Supercar Challenge zet Verheyen Motorsport ook nog een rijder in de Belcar Sprintcup in. Ron Vaessen zal hier in klasse 3 de honneurs voor het team uit Dilsen-Stokkem met een BMW 325i waarnemen.

error: Alert: Content is protected !!