Home > Moto > MotoGP > MotoGP: wel of niet met Suzuki in 2023?

MotoGP: wel of niet met Suzuki in 2023?

Het rommelt wat in de MotoGP wereld. Deze week circuleerden aanhoudende geruchten dat Suzuki het MotoGP circus zou verlaten aan het einde van dit seizoen. Daarop vaardigde promotor Dorna prompt een communiqué uit waarin er werd gewezen op de contractuele verplichtingen van Suzuki aan Dorna. Die verbinden Suzuki ertoe te racen in MotoGP en verhinderen een vertrek op het einde van het seizoen. Tenzij er een onderlinge overeenkomst wordt bereikt… Dorna liet zich trouwens ook ontvallen dat er interesse bestaat van meerdere fabrieksteams om in te stappen in MotoGP. Als Suzuki dus vertrekt dan zal Dorna zich bezinnen over het ideaal aantal teams en dan kunnen er andere teams komen.

foto: ©motogp.com

error: Alert: Content is protected !!