Home > WRC > WRC Sardinië: negen Belgen op Italiaans eiland

WRC Sardinië: negen Belgen op Italiaans eiland

Van 2 tot en met 5 juni staat met de Rally van Sardinië de vijfde manche van het WK op het programma. In Sardinië zien we elf WRC’s waaronder de Hyundai van onze landgenoten Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe, maar een reeks andere Belgen maken de verplaatsing.

In WRC2 Masters, zien we opnieuw Freddy Loix en Pieter Tsjoen, met hun Skoda waarmee ze al de Monte-Carlo afwerkten. Ook Tim van Parijs en Kurt Heyndrickx (Clio) maken de verplaatsing, maar dan in de klasse Rally4. Daarnaast zien we ook de Belgische corijders Stéphane Prévot (Hyundai), Eric Gressins (Hyundai) en Fred Miclotte (Skoda) aan de start verschijnen, die laatste naast de Griekse Belg Jourdan Serderidis. Zij doen het in WRC2 Masters.

error: Alert: Content is protected !!