Home > WRC > WRC Portugal: Hyundai Motorsport verwelkomt grootste WRC contingent

WRC Portugal: Hyundai Motorsport verwelkomt grootste WRC contingent

Sinds zijn debuut afgelopen zomer heeft de Hyundai i20 N Rally2 meerdere zeges behaald in WRC2, evenals algemene overwinningen in nationale rally’s in Frankrijk, Spanje en Portugal. Met een paar oudere i20 R5-modellen aan de start van de Rally Portugal is het totaal aantal wagens, met name tien, bijna het dubbele van het vorige grootste aantal Hyundai-klanten in een wereldkampioenschapsevenement – de seizoensfinale van 2020, de Rally Monza. De Rally van Portugal is ook de vierde manche van het Portugese nationale rallykampioenschap, met drie wagens van Team Hyundai Portugal voor Bruno Magalhães, Ricardo Teodósio en Pedro Meireles. Het door Hyundai Portugal ondersteunde team is het seizoen sterk begonnen, met Magalhães die in elk van de eerste drie evenementen een podiumplaats opeiste.

error: Alert: Content is protected !!