Home > Moto > In een notendop: MotoGP Jerez (kwalificaties)

In een notendop: MotoGP Jerez (kwalificaties)

  • MotoGP – Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) start morgen op de pole voor Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha) en Aleix Espargaro (Aprilia Racing). Bagnaia liet daarbij een nieuwe recordronde noteren voor het circuit Angel Nieto in Jerez.
  • Moto2 – De Japanner Ai Ogura (Honda Team Asia) hield het hoofd koel in de kwalificaties voor de Moto2 en haalde de pole in de slotfases van de sessie. Hij ziet morgen naast zich Tony Arbolino en Sam Lowes vertrekken. Sterk werk ook van onze landgenoot Barry Baltus die na de derde vrije training zich van een plaats verzekerde in de Q2, maar daar weinig mirakels mocht verwachten. Hij start morgen op een 17de plaats.
  • Moto3 – In de kleinste klasse zagen we een één-tweetje voor de rijders van het Gaviota GASGAS Aspar Team, met poleman Izan Guevara voor teamgenoot Sergio Garcia. Naast hen op de eerste rij start Jaume Masia (Red Bull KTM Ajo)

foto: ©motogp.com

error: Alert: Content is protected !!