Home > Historic > Events > Historic: JBR Events kalender 2022

Historic: JBR Events kalender 2022

De regularity experten van JBR-Events, met de broers Vanoverschelde aan de knoppen, zaten in de voorbije autosportluwe coronaperiode niet stil. Zij brachten onlangs hun kalender met evenementen voor 2022 uit.

foto:©jbrevents.be

Op het programma staan zes evenementen met elk hun eigen karakter. Bovendien wordt er op uitnodiging van Kiwanis Izegem nog een opleiding regularity georganiseerd op zaterdag 26 februari. De opleiding is voor iedereen toegankelijk en bevat 2 sessies: “beginners” (voormiddag) en “gevorderden” (namiddag).

Het seizoen begint voor JBR met de Kiwanis Classic Tour (16 april 2022). De “Rock ‘n Roll” Omloop van Vlaanderen (2-3 september 2022) wordt een historic regularity wedstrijd in de rand van de bekende rally. De Belgian Westhoek Classic (16-17 september 2022) blijft één van de topwedstrijden in de Vlaamse regionale autosport en telt mee voor de Marathon Challenge binnen de VAS, terwijl ook “De 5 uren…” (22 oktober 2022) op de kalender staan van de VAS Classic. De datum van de BeNe Teamrally (12 november 2022) staat nog niet helemaal vast, maar de bedoeling is een kaartleeswedstrijd te houden in Nederland vs België stijl. En tenslotte is er de Ypres Historic Regularity (25-27 november 2022), een historic regularity rally die al snel een klassieker aan het worden is.

Maak uw keuze…

error: Alert: Content is protected !!