Home > #Hoofdnieuws > FIA WEC – IMSA: de eerste kilometers voor de Porsche LMDh

FIA WEC – IMSA: de eerste kilometers voor de Porsche LMDh

Porsche postte foto’s en video’s van de roll-out van de Porsche LMDh in Weissach met Frédéric Makowiecki aan het stuur.

“Het is altijd een bijzonder gevoel om een wagen voor de eerste keer te besturen.“, aldus Fred Mako. “De eerste ronden met de volledig nieuwe Porsche LMDh is iets dat ik niet zal vergeten. Mijn eerste gedacht ging naar al de mensen die veel maanden gewerkt hebben aan de Porsche LMDh. Het is een heel emotioneel moment om ze te mogen vertegenwoordigen. Om eerlijk te zijn was het een heel positieve roll-out. We deden enkele ronden en de wagen werkte zoals verwacht. Nu hebben we een goed beginpunt om voorwaarts te gaan.”

Thomas Laudenbach (Vice President Porsche Motorsport) “We zijn zeer trots over deze belangrijke stap in het ontwikkelingsproces van de wagen waarmee we in 2023 het FIA WEC en IMSA gaan betwisten. Dank aan iedereen die betrokken is in Weissach en bij Team Penske”

Dit is de link naar de Twitter-pagina van Porsche Motorsport.

error: Alert: Content is protected !!