Home > Circuit > Dubai 24: Porsche leidt openingsfase

Dubai 24: Porsche leidt openingsfase

Na een goed uur racen worden de eerste drie plaatsen door Porsche ingenomen. Sven Müller voert met zijn Porsche 911 GT3 R van Herberth Motorsport het veld aan voor Marvin Dienst in het soortgelijk exemplaar van Dinamic Motorsport. Christopher Mies vertrok in de MS7 by WRT Audi vanaf polepositie en is nu zevende, gevolgd door Frédéric Vervisch in de andere wagen van WRT. In GT3 Pro-Am leidt Jean Glorieux in Aston Martin en is tiende algemeen, hij maakte echter nog geen pitstop.

(Foto: © W-Racing Team/Audi Sport)

Het was een vrij probleemloze openingsfase met twee code 60, te vergelijken met een Full Course Yellow. Deze neutralisaties, en de bijbehorende pitstops, herschikten de posities. Door de gemeenschappelijke tankplaats is het belangrijk om de pitstops goed te timen, iets wat niet lukte bij de #4 Mercedes van Abu Dhabi Racing by HRT die wou tanken, maar uiteindelijk toch de wachtrij verliet.

error: Alert: Content is protected !!