Home > #Hoofdnieuws > Dubai 24: en wie vinden we vooraan…. beide WRT Audi!

Dubai 24: en wie vinden we vooraan…. beide WRT Audi!

Na iets meer dan één derde wedstrijd en 200 ronden leiden beide Audi R8 LMS GT3 van WRT. De #7 van Saud Fahad Al Saud-Mies-Vanthoor-Jefferies-Neubauer voert het veld aan voor #31 van Goethe-Robin-Robin-Simmenauer-Vervisch. Ze worden op één ronde gevolgd door de  #4 Abu Dhabi Racing by HRT Mercedes en deze van CP Racing.

(Foto: © W-Racing Team)

Ook Porsche en Lamborghini zijn nog in de running voor de overwinning met respectievelijk Herberth Motorsport op de vijfde plaats gevolgd door Barwell Motorsport. De Schubert Motorsport BMW M4 GT3 van Yelloly-Witt-Lenerz-Liebhauser verloor meer dan een uur in de pits en is uitgeteld voor een mooie klassering. Dit geldt ook voor de Dinamic Motorsport Porsche van Minsky-Dienst-Sultanov-Seefried-Bachler die we in de beginfase nog vooraan zagen.

Hoe doen de andere Belgen het?

GT3

De PROsport Racing Aston Martin Vantage AMR GT3 van het Belgische kwartet Maxime en Guillaume Dumarey, Jean Glorieux en Simon Balcaen doet het prima. Ze zijn vierde in GT3 Am en negentiende in het algemene klassement.

Pierre-Yves Paque en Christian Kelders vinden we met hun Saintéloc Audi R8 LMS GT3 op de 21ste plaats algemeen en als vijfde in GT3 Am.

GTX – 992 – 991

De Audi R8 GT2 van PK Carsport is 25ste in het algemene klassement en eerste in de klasse GTX. De #904 Red Ant Racing Porsche 911 GT3 Cup (992) van Boonen-Hensen-Vanderfeesten-Wils rijdt op de tweede plaats in de klasse 992-Am en is 29ste algemeen. In diezelfde categorie is Speed Lover 32ste algemeen en derde in de klasse. De andere Porsche van Red Ant Racing bestuurd door Van Parijs-Ooms-Redant-Redant is de beste 991 en 27ste algemeen.

GT4

De PROsport Aston Martin Vantage AMR GT4 van Gillion-Verdonck-Dumarey-Sasse-Ortmann is 57ste en zevende in de klasse.

TCE

AC Motorsport doet het uitstekend. De wagen van onder meer Mathieu Detry voert het klassement van de toerwagens, TCE, aan en is uiteraard leider in de subcategorie TCR.

error: Alert: Content is protected !!