Home > Circuit > Daytona 24: BMW maakt teams bekend

Daytona 24: BMW maakt teams bekend

Het Beierse merk start het seizoen uiteraard met een gloednieuwe wagen, de BMW M4 GT3 en die zien we ook in de VS aan het werk. Team RLL zet heel het seizoen twee wagens in GTD Pro in, terwijl Turner Motorsport in GTD actief is.

Voormalige GTLM-winnaars Augusto Farfus, Connor De Phillippi, John Edwards en Jesse Krohn delen de #25 BMW M4 GT3 in de seizoensopener van het IMSA WeatherTech SportsCar Championship. De #24 BMW M4 GT3 is voor Philipp Eng, Marco Wittmann, Nick Yelloly en Sheldon van der Linde. Naast BMW M Team RLL zal ook de BMW M4 GT3 door Turner Motorsport in de GTD-klasse worden ingeschreven. Bill Auberlen, Robby Foley, Michael Dinan en Jens Klingmann zullen de auto besturen.

error: Alert: Content is protected !!