Home > Circuit > Praga Cup UK komt naar België

Praga Cup UK komt naar België

Nadat bekend werd gemaakt dat er geen prototypes toegelaten worden in het Belcar kampioenschap werd snel duidelijk dat we de Praga, waarvan Xwift Racing de Belgische invoerder is, niet snel terug zouden zien. In het Verenigd Koninkrijk krijgt het merk echter een aparte klasse, nl. de Praga Cup UK. Dit kampioenschap zal bestaan uit zeven weekends met één uitstap naar het Europese vasteland waar ze het circuit van Spa-Francorchamps zullen aandoen tijdens de Spa Euro Race van 15 tot 17 juli. Dat weekend zal echter niet meetellen voor het kampioenschap.

You may also like
24H Series – Spa: zondag door de lens van Joachim Cieters
24H Series – Spa: eerste race door de lens van Joachim Cieters
24H2CV Francorchamps: de race door de lens van Joachim Cieters
24H2CV Francorchamps: enkele sfeerbeelden door de lens van Joachim Cieters
error: Alert: Content is protected !!