Home > Circuit > In een notendop: F1 – F3 – F4

In een notendop: F1 – F3 – F4

  • F1 – Williams lijkt een mooi extraatje te hebben gevonden in een schadevergoeding door zijn ex-sponsor. De Amerikaanse Rokit groep brak met de Britse renstal in 2020 nadat het zijn betalingen niet uitvoerde. Een handelsrechtbank in Californië besliste nu dat Rokit de achterstallen van 35,7 miljoen dollar diet te betalen met daarbovenop een schadevergoeding van één miljoen dollar.
  • F3 Asia – Acht teams nemen deel aan het Formula Regional Asian. De definitieve lijst (met de reeds gekende rijders) ziet er als volgt uit: E‍vans GP (Levente Revesz – Nicola Marinangeli – David Morales – Frederik Lubin), 3‍Y R-Ace GP (L‍orenzo Fluxa – Gabriel Bortoleto – Oliver Goethe – Francesco Braschi), A‍bu Dhabi Racing by Prema (Hamda Al Qubaisi – Amna Al Qubaisi – Khaled Al Qubaisi), B‍lackArts (B‍rice Morabito – Thomas Luedi), H‍itech GP (Gabriele Minì – Joshua Dufek – Leonardo Fornaroli – Owen Tangavelou) en verder nog M‍umbai Falcons, P‍innacle en P‍rema.
  • F4 VAE – Samen met de Aziatische F3 rijdt ook de Formule 4 van de Verenigde Arabishce Emiraten deze winter zijn programma. Daar tekende de Mexicaan Ricardo Escotto bij Cram Motorsport. Escotto vervoegt er Anshul Gandhi.

foto: rv/pixabay

error: Alert: Content is protected !!