Home > Moto > Passie onder de kerstboom…

Passie onder de kerstboom…

De feestdagen staan weer voor de deur en men stelt zich opnieuw dezelfde vragen : een grappige pyjama of toch maar een stel kleurige sokken onder de kerstboom ? Of heeft u liever die roman die toch nooit gelezen wordt, of de CD die zelfs niet uit zijn doosje komt ? Inderdaad, Kerstmis is vaak ook de periode van de vergiftigde geschenken. En daar kan DG Sport het verschil maken voor alle liefhebbers van snelheid en motorsport…

(persbericht)

Eerst en vooral is er “dé bestseller van het eindejaar”, het officiële boek “Francorchamps. 100 ans de moto”, geschreven door Pierre Capart, rijkelijk geïllustreerd en met een voorwoord van een zekere Giacomo Agostini. Beschikbaar voor de prijs van 60 euro. Het soort van naslagwerk dat elke liefhebber niet zomaar zal lezen… maar verslinden ! Een fantastische tijdmachine op een moment dat internationale motorraces op het punt staan terug te keren naar het ‘mooiste circuit ter wereld’. U kan dit boek en de Nederlandse vertaling bestellen via www.spa100.be

En dan zijn er nog de gepersonaliseerde cadeaucheques, voor een bedrag dat u zelf kiest ! Geldig op alle DG Sport evenementen, van de Bikers’Days tot de Bikers’Classics of de 6 Heures Moto en van de South Belgian Rally tot de Spa Rally ! Een ideale manier om uw naasten een plezier te doen…

Hebt u vragen of wenst u nog verdere inlichtingen, dan kan u zich richten tot info@dgsport.eu. Maar een kleine raad: aarzel niet te lang ! De Kerstman heeft immers een beetje te veel werk dit jaar en het ziet er niet naar uit dat daar de komende dagen verandering in zal komen…

In elk geval, DG Sport wenst u een fijn eindejaar toe en het allerbeste voor het nieuwe jaar. Wij hopen van harte dat uw pad meermaals het onze mag kruisen in 2022…

error: Alert: Content is protected !!