Home > Moto > Internationaal > FIM EWC: Circuit van Spa-Francorchamps onthult logo 24H SPA EWC Moto

FIM EWC: Circuit van Spa-Francorchamps onthult logo 24H SPA EWC Moto

De 24H SPA EWC Motos zal plaatsvinden op het Circuit van Spa-Francorchamps op 4 en 5 juni 2022. 

Een nieuwe pagina in de geschiedenis van het 100-jarig Circuit zal worden geschreven met de terugkeer van de “Ardense glijbaan” op de kalender van het Wereldkampioenschap FIM EWC Endurance. Een legendarisch circuit, karakteristieke bochten: de Eau Rouge, de Raidillon, Blanchimont, de Double Gauche, La Source…

Het Circuit van Spa-Francorchamps onthult vandaag het logo voor de 24H SPA EWC Motos. Een logo met allemaal bochten, dat herinnert aan de kleuren van de kerbstones rondom de piste: geel en rood, aangevuld met zwart om ook België weer te geven.

error: Alert: Content is protected !!