Home > Rally > BRC > BRC Spa: eerbetoon van Tom Rensonnet aan 125ste verjaardag van de RACB

BRC Spa: eerbetoon van Tom Rensonnet aan 125ste verjaardag van de RACB

Tijdens de Spa Rally van volgend weekend zal de Renault Clio van Tom Rensonnet en Renaud Herman een eerbetoon brengen aan de 125ste verjaardag van de RACB.

“Reden te meer om in deze wedstrijd, die Renaud en mij nauw aan het hart ligt, een goed resultaat neer te zetten”, stelt de rijder van het RACB National Team. “Zelfs al kennen we de wegen van onze regio heel goed, dan nog wordt het opletten geblazen op dit heel selectieve parcours.” “Voor mij krijgt deze rally in Spa nog wat extra weerklank, want vanaf volgend jaar geef ik voorrang aan mijn professionele bezigheden”, besluit Renaud Herman.

error: Alert: Content is protected !!