Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend… voor de laatste maal dit jaar!

De autosport dit weekend… voor de laatste maal dit jaar!

Dit weekend is nog een leuk autosportweekend, met de F1, de F2 en de Porsche Challenge (met Ghislain Cordeel) op de nagelnieuwe omloop in Saoedi-Arabie en de slotmanche van het Belgian Rally Championship in Spa. Daarnaast gaat ook het seizoen 2021-2022 van de Trophée Andros van start, met onder meer Nicolas Baert en dat in Val Thorens. Voor de liefhebbers is er ook de slotmanche van de Australische Supercars met de Bathurst 1000!

En de rest van december…

Voor wat betreft de maand december is er enkel nog de finale van de F1 en de F2 op 11-12 december in Abu Dhabi en een manche van de Trophee Andros in Andorra (17-18 december). Daarna is het wachten op het nieuwe seizoen… dat op 1 januari wordt afgetrapt met de Dakar. Onze rubriek is er terug in de eerste weken van januari!

error: Alert: Content is protected !!