Home > Rally > Rallyraid: G Rally Team met ambitie

Rallyraid: G Rally Team met ambitie

Rally-Raid heeft wind in de zeilen. Vanaf 2022 zal de FIA een wereldkampioenschap Cross-Country rally oprichten, dat zal worden georganiseerd door Amaury Sport Organisation (A.S.O.). De komst van dit nieuwe World Rally-Raid kampioenschap was voor het G Rally Team van de familie de Mévius de perfecte gelegenheid om een stap voorwaarts te zetten en zich te laten gelden, niet alleen als team, maar ook als voertuigfabrikant.

De familie de Mévius heeft altijd deel uitgemaakt van het Rally Raid avontuur. We herinneren ons de mooie prestaties van Grégoire, met name zijn overwinning in de Rally van Egypte 2001 of zijn drie etappezeges in de Dakar van 2002. Meer dan ooit actief in autosport, hebben Grégoire, Ghislain en Guillaume het G Rally Team opgericht. Binnen deze structuur, gevestigd in België (Wavre), schittert Ghislain momenteel in het Belgian Rally Championship met zijn Skoda Fabia in de kleuren van Wavre Indoor Karting (dit seizoen al twee overwinningen). Guillaume, een officiële Red Bull-rijder, neemt met succes deel aan het wereldkampioenschap Rally-Raid 2021.

error: Alert: Content is protected !!