Home > Circuit > GT: Oreca en Ferrari bouwen nieuwe GT3

GT: Oreca en Ferrari bouwen nieuwe GT3

Opvallend nieuws uit de wereld van de GT-wagens, want het is Oreca en niet langer Michelotto dat de nieuwe GT3 zal ontwikkelen.

In het officiële persbericht klinkt het als volgt: “Ferrari is verheugd een technische partnerschapsovereenkomst met ORECA aan te kondigen voor de bouw en after-sales voor de nieuwe GT3, die begin 2022 zal beginnen testen. De nieuwe GT3, die volledig in Maranello is ontworpen door het team onder leiding van Ferdinando Cannizzo, Head of GT Race Car Design and Development, zal vanaf 2022 in de fabriek van ORECA in Signes worden geassembleerd, voordat de ontwikkelingswerkzaamheden beginnen die moeten leiden tot het racedebuut van de auto, een debuut dat voor 2023 is gepland.”

error: Alert: Content is protected !!