Home > Circuit > In een notendop: uithouding

In een notendop: uithouding

ALMS – High Class Racing komt in 2022 aan de start van de Asian Le Mans Series. Een Oreca 07 zal ingezet worden voor Anders Fjordbach, Dennis Andersen en Kevin Weeda. Het team maakte reeds bekend dat het volgend jaar aan de LMP2-klasse van het IMSA WeatherTech SportsCar-kampioenschap deelneemt.

24H Series – TF Sport en Duel Racing, een team uit de Verenigde Arabische Emiraten, zetten samen een Aston Martin Vantage GT3 bij de 24 uur van Dubai 2022 in. De broers Ramzi, Nabil en Sami Moutran vormen met Charlie Eastwood en Sam De Haan de rijdersbezetting op de Engelse bolide.

Gulf 12 Hours – Felix Rosenqvist en Patricio O’Ward, beide Indycar-rijders van Arrow McLaren SP, komen op 8 januari aan de start van de 12 uur van Abu Dhabi. Ze delen een McLaren 570S GT4 van United Autosports met teameigenaren Zak Brown en Richard Dean.

(Foto: © High Class Racing)

error: Alert: Content is protected !!