Home > WRC > WRC2 2022: heel wat schoon volk?

WRC2 2022: heel wat schoon volk?

Met Gus Greensmith bij M-Sport Ford zijn de zitjes in WRC nu bijna zo goed als zeker gevuld. Enkel het programma van Sébastien Ogier blijft nog open, al zal dat vooral in functie van het FIA WEC ingevuld worden. Dat betekent ook dat een aantal grote namen hun heil in WRC2 zullen moeten zoeken.

Foto: © Hyundai

Bij M-Sport Ford is er nog weinig zeker wat betreft WRC2, maar er zijn kandidaten genoeg, denk maar aan Mads Ostberg die een zitje zoekt. In het Koreaanse kamp van Hyundai verwachten we Teemu Suninen en het is afwachten wat Jari Huttunen gaat doen. Oliver Solberg zou ook wel eens met Hyundai kunnen starten, in die wedstrijden waar hij niet in WRC rijdt.

Andreas Mikkelsen, die in 2021 de titel in WRC2 won, zal het seizoen starten in de Monte Carlo met een Skoda Fabia voor het Toksport-team. Wat volgt, is nog afwachten. Citroën Racing kijkt dan weer naar wat mogelijk is met WRC3-kampioen Yohan Rossel. Nu is het nog hopen om een jonge Belg in WRC2 te zien.

error: Alert: Content is protected !!