Home > Circuit > VW Fun Cup: het Zolder Fun Festival bevestigd op 15 en 16 oktober 2022

VW Fun Cup: het Zolder Fun Festival bevestigd op 15 en 16 oktober 2022

(Perbericht & Foto’s: Kronos Events)

Er bleef nog één, klein, vraagteken over op de kalender van de VW Fun Cup powered by Hankook 2022. Net als in 2019 vindt de finale plaats op Circuit Zolder, maar de datum van het Zolder Fun Festival lag nog niet helemaal vast. Het weekend van 15 en 16 oktober 2022 kan nu echter wél bevestigd worden.

Liefhebbers van de racekevers van Kronos Events moeten nog vier maanden geduld oefenen voor de aftrap van het nieuwe seizoen op het Circuit Jules Tacheny de Mettet, op 19 en 20 maart. Naar goede gewoonte wordt de campagne zowel geopend als afgesloten in eigen land, want zes maanden later kennen we de kampioenen na een wedstrijd van acht uur op het circuit van Zolder.

Tussendoor staan ook Spa-Francorchamps, Circuit Zandvoort, het Circuit de Magny-Cours en het Circuit de l’Anneau du Rhin op het bijzonder aantrekkelijke programma. Wil u ook op de startgrid staan? Neem dan contact op met races@kronosevents.be.

You may also like
VW Fun Cup: continuïteit op de kalender van 2022
American Festival Zolder: door de lens van onze fotografen
American Festival Zolder: races op zondag
American Festival Zolder: Nascar Euroseries door de lens van Joachim Cieters
error: Alert: Content is protected !!