Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend: Belgen op titeljacht

De autosport dit weekend: Belgen op titeljacht

Een kalender die stilaan leger en leger wordt en toch gaan de Belgische racefans dit weekend op het puntje van hun stoel zitten! Wij overlopen wat u mag verwachten.

Op de Nürburgring eindigt het WK rallycross, met uiteraard de titelstrijd tussen Timmy Hansen, Johan Kristoffersson, Kevin Hansen en Niclas Grönholm. Net achter dat kwartet vecht Enzo Ide voor een plek in de top 6 van het WK, een mooie prestatie van de West-Vlaming.

In Rusland vechten Frédéric Vervisch en Gilles Magnus in het FIA WTCR. Vervisch kan de titel pakken, Magnus kan nog op het eindpodium van het WK eindigen, beide uiteraard in een Audi van het Belgische Comtoyou. Magnus kan ook nog beste ‘Junior’ worden.

Tot slot kan Bertrand Baguette in zijn Honda NSX de Japanse Super GT winnen. De Luikenaar is voor de slotproef vierde, maar met amper acht punten achterstand op de leider in het kampioenschap, Naoki Yamamoto in een Honda.

error: Alert: Content is protected !!