Home > Rally > Divers > Rallyfiguur van de week: Bjorn Ramboer

Rallyfiguur van de week: Bjorn Ramboer

Foto’s ©: Lorenz Deschuyttere & Gilles Verschuere

 1. Wie is Bjorn Ramboer?
  Een garagist/carrossier uit Ichtegem met een grote passie voor… auto’s. Laatbloeier in de rallysport doordat ik al meer dan 40jaar was toen ik debuteerde.
 1. Van welke wedstrijd droom je?
  Ik droom niet echt van een bepaalde wedstrijd, iedere wedstrijd heeft zijn charmes, het liefst rij ik in de streek in functie van de sponsors is dat de beste reclame.
 1. En van welke rallywagen?
  Die is al in vervulling gegaan, want we startten met een Citroën Saxo grN, dan een Saxo grA, Mitsubishi Evo 6 en nu een hele deftige Evo 9 grA dus ik denk dat we niet mogen klagen. De lat kan altijd hoger, maar laat ons zeggen dat ik heel tevreden ben.
 1. Wie is je voorbeeld?
  Niet echt iemand. We (Lode en ik) rijden vooral voor ons plezier en alles wat erbij komt is bijzaak. Alhoewel we zeker niet mogen klagen qua resultaten. We konden in ons eerste volledig jaar al kampioen rijden in de druk bezette klasse 2c, dus dat was al een grote opsteker voor ons.
 1. Wat wil je nog bereiken?
  We hebben niets te bewijzen, dus wat willen we nog bereiken? Een paar goede algemene plaatsen rijden is altijd leuk, maar niets moet voor ons.
error: Alert: Content is protected !!