Home > Electric > FE: Sérgio Sette Câmara bevestigd bij Dragon Penske

FE: Sérgio Sette Câmara bevestigd bij Dragon Penske

Sérgio Sette Câmara zal ook het komende seizoen voor Dragon Penske strijden in de Formula E. Dat heeft het team vandaag bekend gemaakt. De Braziliaan rijdt sinds de covid-finale in Berlijn in 2020 voor de Amerikaans renstal en wist nog nooit op het podium te eindigen. Hij haalde slechts twee keer punten binnen voor het team. Deze herfst is hij samen met de renstal druk bezig om de wagen van het aankomende seizoen mee te ontwikkelen. Wie het tweede zitje bij Dragon zal overnemen van Joel Eriksson is voorlopig nog niet bevestigd. Er gaat het gerucht dat Antonio Giovinazzi, waar vandaag het nieuws van uitkwam dat hij niet meer voor Alfa Romeo in F1 zal rijden na dit seizoen, zijn intrede zal maken in het elektrische wereldkampioenschap en plaats zal nemen naast Câmara.

Foto © FIA Formula E

You may also like
FE: Frijns topt eerste testdag in Valencia
FE Berlijn: stemmen na de race
FE Berlijn: Norman Nato wint slotfinale, Nyck de Vries wordt wereldkampioen
FE: Mercedes heeft plannen om FE te verlaten
error: Alert: Content is protected !!