Home > #Hoofdnieuws > FE: Antonio Giovinazzi naar Dragon Penske

FE: Antonio Giovinazzi naar Dragon Penske

Zoals wij deze ochtend al berichtten, zal Antonio Giovinazzi de overstap maken van Formule 1 naar de Formule E. De Italiaan liet eerder vandaag weten dat zijn wegen met Alfa Romeo zullen scheiden na Abu Dhabi. Enkele uren later kom nu dus het nieuws dat Giovinazzi in het aankomende seizoen van het elektrische wereldkampioenschap zal deelnemen. Hiermee is het stoeltje naast Sérgio Sette Câmara ook gevuld. Antonio is alvast tevreden met deze kans: “Ik kan niet wachten tot ik mijn nieuwe elektrische eenzitter kan testen in Valencia eind deze maand. We hebben een spannend jaar voor de boeg en ik zal er alles aan doen om het team te helpen winnen”.

Foto © Twitter / Alfa Romeo Racing

error: Alert: Content is protected !!