Home > F1 > In een notendop: F1, Acura en Jeddah

In een notendop: F1, Acura en Jeddah

  • GP USA – Red Bull Racing en Scuderia AlphaTauri zullen voor de Amerikaanse Grote Prijs in Austin, Texas, de kleuren voeren van Acura. Acura is het merk voor Honda in de VS. Hun naam zal voor het eerst sinds meer dan tien jaar in de F1 te zien zijn.

 

  • GP Jeddah – De ticketverkoop van de GP van Saoedi-Arabië is deze week van start gegaan. Ondertussen circuleren er, naar aanleiding van een uitgelekte nota, steeds meer geruchten dat er kledingvoorschriften zouden gaan gelden voor de teams. Zo zouden vooral vrouwen zich dienen te houden aan duidelijke voorschriften als geen korte rokken, topjes of bikini. In de officiële kanalen is daar echter geen bevestiging van te vinden.

foto: (c) redbull media

You may also like
F1 2023: geen Grand Prix in China
Mercedes brengt hulde aan de F1-wagen
F1 2023: wie stelt wanneer voor?
Vaarwel 2022, op naar een spetterend 2023!
error: Alert: Content is protected !!