Home > Rally > Divers > Rallye d’Antibes: Ciamin in Alpine A110 RGT vloert de rest

Rallye d’Antibes: Ciamin in Alpine A110 RGT vloert de rest

Vorig weekend was er de Rallye d’Antibes in Frankrijk. Nicolas Ciamin, Citroën C3 Rally2 piloot in WRC3 begin dit jaar, was na 15 proeven in zijn Alpine A110 RGT de snelste. Hij laat zo meer dan 10 Rally2 wagens achter zich. Het is 46 jaar geleden dat een Alpine deze rally kon winnen. In 1975 wonnen Jean-Pierre Nicolas en Vincent Laverne de rally in hun Alpine-Renault A110 1800.
In België zijn Chris Vandamme en Stefaan Prinzie momenteel de enige trotse eigenaars van een Alpine A110 RGT. Voorlopig wonnen ze nog geen rally met hun Alpine. Misschien kan Vandamme hier verandering in brengen in de Hemicuda Rally.

Foto: FB Ciamin

error: Alert: Content is protected !!