Home > VAS > VAS Hemicuda: geen extra beperkingen voor de toeschouwers

VAS Hemicuda: geen extra beperkingen voor de toeschouwers

De toeschouwers zullen zich tijdens de 20e Hemicuda Rally vrij kunnen bewegen over de klassementsproeven. Uiteraard geldt er links en rechts langs het volledige parkoers een “verboden-10-meter zone”, en zijn bepaalde verboden zones een stuk ruimer, maar de toeschouwers zullen niet beperkt worden tot één bepaalde zone. Op een aantal publiekspunten zal ook de traditionele rally-catering voorzien zijn.

Het blijft aangewezen om ook in de buitenlucht voldoende afstand van elkaar te houden en de algemene corona hygiënemaatregelen te respecteren.

Inkomtickets zullen op de verschillende toegangswegen kunnen worden aangekocht, een registratie is niet noodzakelijk. Wie echter de moeite doet om zijn ticket op zaterdag of zondag in het rallycentrum te kopen, zal er een gratis programmakaart bovenop krijgen.

Het rallycentrum bevindt zich op de site van Bouwmaterialen Willaert, aan de Oostmeetstraat te Koekelare. Een inkomticket kost 15 EUR en is op alle KP’s geldig. (persbericht)

error: Alert: Content is protected !!