Home > Rally > BRC > East Belgian Rally: voorbeschouwing M-Cup

East Belgian Rally: voorbeschouwing M-Cup

Drie weken na de Omloop Van Vlaanderen verhuist de BRC karavaan naar de andere kant van het land voor de East Belgian Rally.

Deze rally telt tevens mee als derde manche voor de RACB M-Cup. Helaas zullen maar 4 teams aan de start staan van deze wedstrijd en dat is toch eerder verrassend, zeker na het vol huis in Roeselare. De snelle opvolging van wedstrijden noopt de vaste deelnemers – waaronder toch veel zelfstandigen – tot het maken van bepaalde keuzes en daar blijkt de East Belgian Rally voorlopig slachtoffer van.

Wel aan de start zien we kampioenschapsleider Tom Ceuppens. Tom boekte in de Omloop zijn eerste overwinning en trekt naar St-Vith met 2 punten voorsprong op Franky Boulat. Ook Franky is er bij, dus we verheugen ons op een spannende strijd en we zijn nu al nieuwsgierig hoe de East Belgian Rally de kaarten in het kampioenschap verder zal schudden. Philip Lommers is eveneens van de partij. Philip staat voorlopig derde in de tussenstand, maar kan mits een goed resultaat aansluiting vinden met de beide kemphanen die voor hem geklasseerd staan. Tot slot tekent Loic Pirot ook present. Loic was de verrassing van de South Belgian Rally toen hij moest opgeven terwijl hij aan de leiding reed. En laat ons eerlijk wezen, de South Belgian Rally en de East Belgian Rally zijn qua parcours toch vergelijkbaar, dus verwacht u maar zeker aan sterke tijden van deze piloot!

Afspraak zaterdag voor 3 lussen van 4 KP’s, uiteraard proberen we u op de hoogte te houden via onze pagina van de belangrijkste weetjes! (persbericht)

error: Alert: Content is protected !!