Home > Circuit > Zolder 24: JJ Motorsport is bijna compleet

Zolder 24: JJ Motorsport is bijna compleet

Het Machelse JJ Motorsport staat voor een zevende deelname aan de 24 uur van Zolder en het team van Jan Horemans heeft in die zeven deelnames al de nodige successen verzameld. In het debuutjaar 2013 ging het team meteen met de zege in de klasse lopen, iets was ze later nog eens driemaal zouden overdoen, zowel met de BMW 325i als de BMW M235i. Dit jaar kiest het team uiteraard opnieuw voor BMW, maar dan wel voor twee exemplaren van de gloednieuwe BMW M2.

Foto: © JJ Motorsport

Zolder is een zeer moeilijke race” leidt Jan Horemans het gesprek in, “zowel voor mens als machine. Tien bochten over vier kilometer, stevige rempunten en vaak ook heel wat verkeer, succes in deze race krijg je niet cadeau. Daarom zijn we ook terug, want Zolder is onze grote nationale wedstrijd en JJ Motorsport zal er alles aandoen om succesvol te zijn.

Het team zet dus twee wagens in, één voor de Mulder-De Boever-De Cock-Gulicher-Van Kelst en de andere voor Frank en Gregory Stevens, die nog twee teamgenoten krijgen. Die namen kondigt JJ Motorsport later aan.

error: Alert: Content is protected !!