Home > Rally > BRC > Rallye de Wallonie: het publiek zal verwend worden!

Rallye de Wallonie: het publiek zal verwend worden!

De Stad Namen heeft samengewerkt met de Automobile Club de Namur, organisator van de Rallye de Wallonie, om de Citadelle-zone toegankelijk te maken voor het publiek.

(persbericht)

Autosportliefhebbers… en anderen zullen goed ontvangen worden, met toegang tot de tribunes, om de twee opeenvolgende passages van de teams die deelnemen aan het BRC (Belgian Rally Championship), afgewisseld met de passage van de deelnemers die deelnemen aan het Criterium, te volgen.

Een vriendelijke en zeer veilige manier om deze kleurrijke show te bekijken, met live commentaar. De enige vereiste is dat u uw COVID-kaart toont. Maar goed nieuws komt nooit alleen: toeschouwers die niet in het bezit zijn van dit document, kunnen zich ter plaatse GRATIS laten testen. Het aantal toeschouwers is niet beperkt en, eenmaal toegelaten, is het dragen van een masker niet langer verplicht!

De ingang zal streng worden bewaakt met slechts één toegangsweg en een door de stad opgezette politiecontrole. Het publiek zal niet worden toegelaten langs de Esplanade. Uiteraard zullen deze voorwaarden, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidscrisis, begin oktober opnieuw worden bezien.

Het laatste stukje goed nieuws is dat de prijzen zijn aangepast aan de lengte van de rally. De toegangsprijs voor de Citadelle is vastgesteld op 15 € en het ticket voor de speciale etappes op zaterdag bedraagt eveneens 15 €. Via een voorverkoop (in NIght and Day shops uniek) kunt u deze zaterdag voor € 11 toegang krijgen. Het ticket voor de Citadel op vrijdag en de speciale podia op zaterdag kost € 22.

De 37ste Rally van Wallonië is de 5de ronde van het Belgian Rally Championship. Hij telt ook mee voor de Europese Trofee Benelux, het Belgisch Kampioenschap Junior, het Belgisch Kampioenschap Historic, de Clio Trofee Benelux en het Kampioenschap van Luxemburg. De rally verwelkomt ook deelnemers die zijn ingeschreven in het Criterium. Zoals de vorige jaren wordt het servicepark in Jambes georganiseerd.

error: Alert: Content is protected !!