Home > #Hoofdnieuws > F1 Monza: Verstappen bestraft voor crash met Hamilton

F1 Monza: Verstappen bestraft voor crash met Hamilton

Max Verstappen (Red Bull) en Lewis Hamilton (Mercedes) kwamen in aanvaring waarbij beide in de grindbak terecht kwamen. Geen van de piloten beëindigde de race vandaag. Na afloop van de grand prix werd het incident onderzocht door de FIA en kreeg Verstappen alsnog een straf. De stewards oordeelden dat de Verstappen zijn actie te laat begon en verkeerd heeft ingeschat. De Nederlander zal voor de volgende race drie gridplaatsen achteruit worden gezet. De volgende race vindt plaats in Sochi (Rusland) op 26 september.

You may also like
F1: Aston Martin doet verder met Vettel en Stroll
F1: Aston Martin begint met bouw van nieuwe fabriek
F1 Monza: McLaren 1-2 in Italië
F1: George Russell aan de zijde van Lewis Hamilton in 2022
error: Alert: Content is protected !!