Home > Moto > MotoGP > MotoGP Aragon: Bagnaia met nieuw record en pole

MotoGP Aragon: Bagnaia met nieuw record en pole

Voor het eerst sinds de MotoGP van Aragon in 2018, bezetten de twee fabrieks-Ducati’s de eerste startrij. Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) zette een zinderend nieuw MotorLand-ronderecord en zag teamgenoot Jack Miller inde slotseconden naar de tweede plaats gaan op de piste van Aragon. Puntenleider Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP) start zondag op de derde plaats.

In Moto2 geraakte onze landgenoot Barry Baltus (NTS RW Racing) niet door de Q1 sessie, hij start morgen wel op een verdienstelijke 22ste plaats. De pole was voor Sam Lowes (Elf Marc VDS Racing Team), de enige in de 1’51”.
In Moto3 start Darryn Binder (Petronas Sprinta Racing) op pole voor Gabriel Rodrigo (Indonesian Racing Gresini Moto3) en Tatsuki Suzuki (SIC58 Squadra Corse).

foto: (c)motogp.com

error: Alert: Content is protected !!