Home > Circuit > In een notendop: F2 – FRECA – FE

In een notendop: F2 – FRECA – FE

  • FIA F2 – In de Formule 2 komt Jake Hughes terug in actie. Hij neemt bij HWA de plaats in van Jack Aitken, die na zijn zware crash in de Spa 24, niet fit is om te racen.
  • FRECA – Voor aanvang van de manche op de Red Bull Ring mid-september zijn er ook in het Regional European enkele wijzigingen. Bij Monolite gaat men in zee met de Mexicaan José Garfias, hij wordt er ploeggenoot van de Italiaan Pietro Della Guantia. Bij KIC Motorsport zien we een verrassende terugkeer van “regerend kampioen” Gianluca Petecof. De Braziliaan won het F3 Regional vorig seizoen, maar verloor sponsor Shell en werd zelfs niet behouden in de Ferrari Driver Academy. Na twee desastreuze races bij Campos in de Formule 2 komt hij nu, na een aantal tests, terug naar de Formula Regional by Alpine.
  • FE – In Formula E bevestigde het Mahindra-team Alexander Sims voor volgend seizoen. Hij wordt er teamgenoot van Oliver Rowland.

foto: (c)renault-sport/archief

error: Alert: Content is protected !!