Home > Circuit > In een notendop: W Series en Porsche Supercup op Zandvoort

In een notendop: W Series en Porsche Supercup op Zandvoort

  • W Series – Jamie Chadwick mocht dan nog de vrije sessie deze ochtend domineren, maar het was de Finse Emma Kimilainen die doorging op haar elan en de pole veroverde voor de race van morgen. Naast haar start Alice Powell op de eerste rij. Chadwick start als derde.
  • PSC – Een toch wel verrassende dubbel vanavond voor Nebulus Racing, het team waarvan rijder Laurin Heinrich en Leon Koehler op Zandvoort de besttijden zetten in de vrije sessie voor de Porsche Supercup. De kampienschapstoppers, met Dylan Pereira (BWT Lechner Racing), diens teamgenoot Ayhancan Guven en kampioenschapsleider Dylan Ten Voorde (Team GP Elite) volgden op de plaatsen drie, vier en vijf. De kwalificatie is er morgen.

foto: (c): wseries.com

error: Alert: Content is protected !!