Home > Circuit > GT World Nürburgring: de actualiteit van de dag

GT World Nürburgring: de actualiteit van de dag

Vandaag stonden er op de Nürburgring alleen vrije trainingen en zelfs gewoon testsessie op het menu in het kader van de GT World Europe – Endurance Cup. Wij overlopen kort de actualiteit.

Foto: © Danilo Russo

  • European GT4 – United Autosports was het snelst in de eerste vrije sessie, SRT moest wat aanpassen, met tijden in de twee helft van de tabel, wat ook voor Antoine Potty en Stéphane Lémeret gold (Toyota). In de tweede sessie was Mirage Aston Martin primus, met Antoine Potty op elf. SRT schoof op naar de eerste helft van de rangschikking.
  • TCR Europe – in de toerwagencompetitie was de snelste chrono voor Mikel Azcona (Cupra), terwijl Nicolas Baert zevende werd. Franco Girolami (Honda) deed het in de tweede sessie, Nicolas Baert werd negende in zijn Comtoyou Audi.
  • GT World – hier werden enkel testsessies verreden, zonder veel sportieve waarde.
error: Alert: Content is protected !!