Home > VAS > Historic > Short rally van Kasterlee: debuut van Wouter Gevaert en Anouck Preda

Short rally van Kasterlee: debuut van Wouter Gevaert en Anouck Preda

Wouter Gevaert en Anouck Preda hebben hun debuut als team niet onopgemerkt laten voorbij gaan op de wegen van Kasterlee.

Na 2 jaar geen wedstrijd te kunnen rijden trok Wouter Gevaert voor de eerste maal naar Kasterlee als piloot en het kersverse duo liet direct al aantonen dat ze er samen willen voor gaan in de rallywereld! Op de eerste boucle zaten ze onmiddellijk bij de top 5 Historics op paar seconden van de top 3.

Na proef 1 kregen ze te kampen met de motor die op hoge toeren bleef draaien en zo maakten ze de 2de proef op gecontroleerd tempo af.

Op het service heeft het team er alles aangedaan om de Manta terug zoals als tevoren op proef 3 te kunnen laten starten. “Op proef 4 hebben we enorm veel seconden verloren door een voorligger die veel trager was dan ons. Spijtige zaak!” Aldus Gevaert.

Hoe verder de wedstrijd vorderde hoe meer spektakel Wouter uit zijn handschoenen schudde. Op de voorlaatste en laatste proef was het op en top genieten van de rijstijl die Wouter Gevaert liet tonen. Als een vis in het water op de zandbodems van Kasterlee zette hij zijn Opel Manta a GTE over de eindmeet in de top 10 Historic! Met als kers op de taart @ spektakel 7/10.

Anouck en Wouter willen iedereen bedanken die meegingen in hun mooi avontuur.

error: Alert: Content is protected !!