Home > Industrie > Alfa Romeo: kwaliteit zonder compromissen voor de Tonale

Alfa Romeo: kwaliteit zonder compromissen voor de Tonale

Op 13 juli vond bij Alfa Romeo een heel belangrijke meeting plaats in de Pomigliano-fabriek in Italië. Deze strategische meeting stond volledig in het teken van het begrip ‘kwaliteit’. Pomigliano is de locatie waar het eerste elektrische Alfa Romeo, de Tonale SUV, zal worden geproduceerd.

foto’s: ©alfa romeo

De CEO van Alfa Romeo, Jean Philippe Imparato, ontmoette er alle leveranciers, meer dan 150, om het concept ‘kwaliteit’ te benadrukken, zonder enig compromis. Het enige doel is uitmuntendheid op het vlak van kwaliteit voor alle toekomstige modellen.

Dat bereiken, start met de keuze van de materialen“, zei Imparato. “Onze leveranciers zijn onze gezellen op een reis waarvan de bestemming de eerste elektrische Alfa Romeo is. Die zal het DNA van Alfa Romeo belichamen onder de strengste kwaliteitseisen.

Tijdens de vergadering werden de streefdoelen van het project bekend gemaakt aan de leveranciers. De “Tonale” zal worden uitgebracht in Europa vanaf juni 2022.

error: Alert: Content is protected !!