Home > Circuit > In een notendop: DTM, Asian Le Mans en Dakar

In een notendop: DTM, Asian Le Mans en Dakar

  • DTM – Op de Lausitzring krijgen we voor de eerste DTM-race van het weekend een volledige eerste rij voor de familie van der Linde. Sheldon was op de omloop in het voormalige Oost-Duitsland in zijn BMW nipt sneller dan zijn broer Kelvin in een Audi. Mike Rockenfeller was goed voor de derde tijd, ook in een Audi en Esteban Muth pakte heel mooi de vierde tijd. Vincent Abril (Mercedes) is overigens uit de uitslag in Monza geschrapt na een probleem met het benzinestaal. (Foto: © DTM)
  • Dakar – Audi heeft zijn RS Q e-tron voor de Dakar 2022 voorgesteld, de eerste hybride auto voor de woenstijdrally.
  • Asian Le Mans 2022 – Het seizoen 2022 van de Asian Le Mans series start op 11 en 12 februari met twee races in Dubai en sluit af op Abu Dhabi met twee wedstrijden op 19 en 20 februari.
error: Alert: Content is protected !!