Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend

De autosport dit weekend

Het komend weekend wordt iets minder druk dan het voorgaande, maar er staat nog steeds heel wat leuke autosport op het programma.

Er zijn alweer twee wereldkampioenschappen actief, ditmaal de elektrische eenzitters in Londen en het WK rallycross in Barcelona aan voor de opener van het seizoen. In Londen staan Stoffel Vandoorne en co voor twee races, in Spanje is Enzo Ide de enige Belg aan de start in de hoofdklasse.

Het EK rally is dan weer in Italië, meer bepaald in Rome, met het duo Munster-Louka in de Hyundai i20 Rally2 en Amaury Molle met zijn Fiesta Rally4. Voor Munster wordt het stilaan tijd om een goed resultaat neer te zetten.

Verder is er DTM op de Lausitzring, met uiteraard Esteban Muth, GT Open met Baptiste Moulin, gedeeld derde in het kampioenschap, en heel wat GT-actie in Spa. Zo zijn er de Britse F3, de Europese GT2, Britse GT en de Franse GT4, met ook enkele Belgen aan de start, waaronder Bert Longin en Peter Guelinckx in GT2 en Stéphane Lémeret en Maxime Potty in de Franse GT4.

error: Alert: Content is protected !!