Home > Rally > Rally van Staden: info ticketverkoop

Rally van Staden: info ticketverkoop

De organisatie van de Rally van Staden, 7 en 8 augustus, geeft de eerste info in verband met de ticketverkoop.

Komende donderdag (15 juli) zullen de tickets online aangekocht kunnen worden via de website, www.automobielclubstaden.be, onder tickets. Tickets kunnen ENKEL online aangekocht worden samen met een programmaboekje. Een ticket kost €20 (+€2 reserveringskosten),een programmaboekje kan aangekocht worden voor €5. Bij de reservering kan je jouw afhaalpunt naar keuze selecteren. Tickets kunnen op woensdag 4 augustus vanaf 19u afgehaald worden op het door jou aangeduide afhaalpunt. Geen nood voor de mensen uit andere regio’s, hiervoor is een praktische oplossing voorzien.

Verder is er nog het goede nieuws dat er niet met zones wordt gewerkt. Iedereen kan op de klassementsproeven vrij kiezen waar hij wil gaan kijken. Langs de KP’s is er wel mondmaskerplicht en is social distancing aangeraden. Het servicepark is enkel toegankelijk voor deelnemers, servicecrew en mensen met een persaccreditatie. We hopen dan ook op de goeie wil van iedere toeschouwer om deze regels in acht te nemen.

Ondertussen kunnen we al vooruit kijken op een mooi gevuld en gevarieerd deelnemersveld. De inschrijvingen zijn nog open tot en met zondag 25 juli, maar de plaatsen worden beperkt aangezien de inschrijvingen afgesloten worden als het maximum van 120 deelnemers bereikt zijn.

error: Alert: Content is protected !!