Home > F1 > In een notendop: F1

In een notendop: F1

  • Abu Dhabi – het circuit zal dit jaar aanpassingen ondergaan, zo werd gisteren bekendgemaakt door de CEO van Abu-Dhabi Motorsports Management, Saif Al-Noaimi. Het begin van sector twee, van bocht vijf tot en met zeven wordt aangepast. Ook het begin van sector drie, van bocht elf tot en met veertien wordt ook veranderd. Deze aanpassingen zouden moeten leiden tot meer inhaalmogelijkheden en spannender races. Deze aanpassingen zullen worden uitgevoerd in de zomer en zullen voor de race in 2021 klaar zijn.
  • Williams – komend weekend zal Roy Nissany (F2-rijder), in eerste vrije training voor de Styrian GP, wederom rijden in het zitje van George Russell bij Williams. Dat zal de derde keer zijn dat Nissany een vrije training rijdt bij Williams. George Russell zal in de tweede vrije training terug zijn zitje overnemen.

Tekst: Winter Soen / Foto: © FIA F2

error: Alert: Content is protected !!