Home > #Hoofdnieuws > Rally: TAC Rally geannuleerd

Rally: TAC Rally geannuleerd

Foto ©: Lorenz Deschuyttere

De Covid-pandemie verhinderde eerder dat de 47ste TAC-rally dit jaar op 8, 9 en 10 april zou plaatsvinden. In een nieuwe poging week de organisatie van de Tieltse Automobielclub uit naar het weekend van 22, 23 en 24 juli, maar ook dat is nu onmogelijk.

Helaas komt de organisatie van Boudewijn Bartsoen dus met het slechte nieuws dat ze alsnog de rally annuleren: “Met veel spijt moeten we hierbij meedelen dat ook de TAC-rally dit jaar niet zal plaatsvinden. Reden: een opstapeling van problemen en een verkeerde keuze van vervangingsdatum … Graag vragen wij aan alle liefhebbers zich te onthouden van uitspraken, die een verdere samenwerking met onze gemeenten en hogere overheden in het gedrang kunnen brengen. We willen in 2022 ook nog kunnen organiseren … Nu plaatsen we de focus op de East Belgian Rally !“, aldus de Tieltse Automobielclub.

error: Alert: Content is protected !!