Home > Rally > Divers > Rally: geen Rallye sprint Mémorial Balou 2021

Rally: geen Rallye sprint Mémorial Balou 2021

Oorspronkelijk was de Rallye sprint Mémorial Balou voorzien op 16 mei. Echter kregen ze toen geen groen licht van de ASAF.

De organisatie bleef niet bij de pakken zitten en besloot hun wedstrijd van zodra het kon te laten doorgaan. Men ging er van uit dat amateursport vanaf 9 juni terug zou mogen doorgaan. 20 Juni werd dus de nieuwe datum.

Helaas kwam gisteren het slechte nieuws dat ze opnieuw hun wedstrijd moeten annuleren. Er zouden maar maximum 50 wagens kunnen starten en dit in combinatie met andere onhaalbare maatregelen dwongen de organisatie tot annulatie.

De organisatie hoopt in 2022 eindelijk hun wedstrijd opnieuw te kunnen organiseren.

error: Alert: Content is protected !!