Home > Circuit > In een notendop: IMSA en Le Mans

In een notendop: IMSA en Le Mans

  • IMSA – de sportieve instanties van het IMSA uithoudingskampioenschap hebben meer details bekend gemaakt voor de GTD Pro en de GTD. De GTD Pro vervangt in 2022 de uitstervende GTLM klasse en zal dus ook geen beperkingen in de ratings van de rijders kennen. Ook zullen de wagens met een andere BoP sneller gemaakt worden dan de GT3’s in de klassieke GTD. Sportief neemt GTD Pro het reglement van de GTLM over.
  • Le Mans 24 – Come Ledogar is de derde rijder naast James Calado en Alessandro Pier Guidi in de 24 uur van Le Mans in de Ferrari 488 GTE met startnummer #51 in GTE Pro. Davide Rigon is de derde man naast Miguel Molina en Daniel Serra.
  • Le Mans 24 – Jonathan Aberdein is de tweede man in de United Autosport Oreca 07 met startnummer #32 in Le Mans en dat naast Nicolas Jamin.
error: Alert: Content is protected !!