Home > #Hoofdnieuws > In een notendop: DTM en Le Mans

In een notendop: DTM en Le Mans

  • DTM – Esmee Hawkey wordt de teamgenote van Esteban Muth in DTM in het T3 Motorsport Lamborghini team. Zij is de tweede dame van het veld, naast Sophia Flörsch (ABT).
  • Le Mans 24 – Andrew Haryanto en onze landgenoot Alessio Picariello krijgen tijdens de 89ste editie van de 24 uur van Le Mans in hun Absolute Racing Porsche het gezelschap van de Duitser Marco Seefried. Dat Picariello Le Mans zou doen, gaven wij al mee in maart van dit jaar (zie onderaan artikel)
  • Le Mans 24 – HubAuto racing doet in Le Mans een beroep op onze landgenoot Dries Vanthoor in de Porsche 911 die zal uitkomen in GTE Pro. Dries Vanthoor zien we dus racen tegen Laurens Vanthoor die in een gelijkaardige Porsche van het team Weathertech zit. Andere Belgen zijn Stoffel Vandoorne, Alessio Picariello, Nigel Bailly en mogelijk nog Maxime Martin. Dries Vanthoor won in 2017 al de GTE Am in Le Mans met Ferrari.
error: Alert: Content is protected !!