Home > F1 > F1: Simon Roberts en Benedetto Vigno

F1: Simon Roberts en Benedetto Vigno

  • Williams – Het Williams F1 team liet weten dat Simon Roberts, sedert juni 2020 aan de slag bij het team, de Britse renstal zal verlaten. Roberts speelde een sleutelrol nadat het team werd overgenomen van de familie Williams. De herstructurering schuift nu Jost Capito, de voormalige sterke man van Volkswagen, naar voren. (Capito op foto CC-by-3.0/Ferdi Kräling Motorsport-Bild GmbH – http://www.mynewsdesk.com/se/volkswagen/images/jost-capito-rally-spain-483107 / https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=45995104)

  • Ferrari – De groep van Ferrari krijgt een nieuwe CEO. Het wordt de 52-jarige Benedetto Vigna. Hij neemt de plaats in van John Elkann, die interim voorzitter was sinds de vorige CEO Louis Carey Camilleri omwille van gezondheidsproblemen ontslag moest nemen. Deze machtswissel aan de top heeft betrekking op de industrie en hoeft in wezen niets te betekenen voor het Ferrari F1 team.
error: Alert: Content is protected !!