Home > Rallycross > WK RX: twee nieuwe namen in WK

WK RX: twee nieuwe namen in WK

Onze landgenoot Enzo Ide was de eerste waarvan we officieel wisten dat hij dit seizoen zou deelnemen aan het Wereldkampioenschap rallycross. Gisteren en vandaag werden de namen van de Zweed Kevin Hansen en de Nederlander Kevin Abbring vrijgegeven.

Kevin Hansen zal voor het Hansen World RX Team, met zijn vader Kenneth Hansen aan het hoofd, proberen de titel te veroveren met een Peugeot 208. Kevin Hansen: “Het zou een mooi verhaal zijn als de titel in het laatste jaar dat wordt gestreden met brandstofmotoren naar een Hansen gaat.”

Kevin Abbring tekent dan weer voor een volledig seizoen met een Renault Megane RS van Unkorrepted. Abbring was vorig jaar al actief voor GCK als testrijder en nam sporadisch zelf deel aan enkele wedstrijden. Een jaar eerder nam hij dan weer deel aan enkele wedstrijden met een Skoda Fabia van ES Motorsport. Daar wist hij in Noorwegen en Zweden telkens de finale te bereiken.

You may also like
WK RX: Lohéac gaat door
WK RX: ook Timmy Hansen bevestigd
WK RX: Grönholm en Szabo voor GRX
WRX: Opnieuw kalenderwijzigingen
error: Alert: Content is protected !!