Home > #Hoofdnieuws > WRC Sardinië KP17 – KP18: status quo vooraan, Neuville pakt tweede scratch

WRC Sardinië KP17 – KP18: status quo vooraan, Neuville pakt tweede scratch

In Sardinië is het wachten op de Powerstage aangebroken. De plaatsen liggen vast, met een verwachte derde seizoenszege voor Sébastien Ogier en een tweede plaats voor Elfyn Evans, beide in een Toyota Yaris WRC. Thierry Neuville volgt als eerste Hyundai-rijder eenzaam op de derde plaats.

Foto: © Hyundai

De beste chrono’s in de KP17 en KP18 waren voor Evans en Neuville, maar de verschillen waren zo klein dat de tussenstand amper wijzigde. Ogier leidt nog steeds met 33,7 seconden op Evans en 1min07 op Neuville. Takamoto Katsuta volgt als enige andere resterende WRC-wagen in de top-10 als vierde, uiteraard in een Toyota, voor Jari Huttunen, de leider in WRC2. Yohan Rossel, in een Citroën C3, voert WRC3 aan.

error: Alert: Content is protected !!