Home > Rally > Rally: geen Rally van Wervik 2021 ..

Rally: geen Rally van Wervik 2021 ..

(persbericht)

Het lijkt niet te geloven, maar vanavond kwam de organisatie van de Rally van Wervik met het slechte nieuws dat ze de rally moeten annuleren.

Met heel veel spijt in het hart hebben wij de moeilijke beslissing moeten nemen om de rally van Wervik 2021 te annuleren.
Onze ploeg is al maanden keihard aan het werk om een corona veilige rally te kunnen organiseren.
Hierbij waren er nog enkele vraagtekens, waaronder het aantal wagens toegelaten tot de start, waarbij we een akkoord nodig hadden van de bevoegde instanties. Wij hadden gehoopt de nodige versoepelingen te krijgen naar aanleiding van het overlegcomité.
Omdat sommige maatregelen scherper zijn dan we initieel voorzien hadden en extra maatregelen moeten voorzien worden, is het voor onze organisatie materieel, financieel en organisatorisch niet meer haalbaar.
Wij wensen nog iedereen te bedanken van Stad Wervik en de stadsdiensten, de politie, de attaché (FOD binnenlandse zaken en de gouverneur van West-Vlaanderen), de school voor het gebruik van hun infrastructuur en nog zovele anderen voor al hun hulp en inzet.
Ook een grote dank aan de leden van het bestuur voor hun grote inzet en uren werk die ze reeds geleverd hebben.
Wij willen ons excuseren bij alle piloten, co-piloten en de rally fans die zich, net zoals ons, reeds verheugden om eindelijk nog eens te kunnen genieten van de rally.
Als organisatie zijn wij zelf ook heel erg ontgoocheld en we proberen alles zo snel mogelijk af te handelen en iedereen te contacteren.
Gelieve ons ook de tijd te gunnen om dit correct te regelen.

error: Alert: Content is protected !!